Make-up, prietenul secret al unei dive!

Make-up, prietenul secret al unei dive!

Atunci când organizezi nunta, pe lângă restaurant , formație, decorațiuni si haine este foarte importantă imaginea. Si aici ma refer in mod special la mireasa, nașa si la doamnele care iau parte la diverse evenimente.

Machiajul este cel care creează imaginea completa a unei femei, și de aceea daca doriți sa arătați impecabil la un eveniment special optați pentru un machiaj profesional care vă va defini forma fetei și trăsăturile deosebite punându-va in evidentă alături de o rochie pe măsura.

Pot spune ca sprâncenele stilizate, un ruj rezistent, pomeții accentuați și ochii scoși in evidentă cu ajutorul unor gene false te vor ajuta sa strălucești in cea mai importantă seara.  

De aceea eu ma simt norocoasa sa știu ca am un make-up artist talentat care îmi este alături la orice pas și ma ajuta in ceea ce privește make-up profesional. Indiferent de ocazie, sezon, zi și ora, nunta, botez, petreceri, aparitii TV , sedinte foto  si videoclipuri... apelez la ea cu cea mai mare încredere.

Stiu ca sunt multi care practica aceasta meserie dar nu intotdeauna ajungem pe mainile unui specialist.

Pentru ca foarte multa lume mi-a apreciat imaginea , am vrut sa va dezvalui micul meu secret :)...

Daca cautati un make-up artist in Bacau, sau oricine este interesat sa ajunga pe maini bune,  v-o recomand cu toată încrederea pe  Andra Adam.

O gasiti aici:

https://www.facebook.com/Andra-Adam-Make-up-571636173010550/?fref=ts