Cum sa multumesti toti invitatii?

Cum sa multumesti toti invitatii?

Atunci cand organizezi o petrecere, o nunta , un botez sau orice alt eveniment inviti diferiti prieteni sau rude care au anumite asteptari si pretentii in materie de muzica.

Ce poti face sa-i multumesti pe toti?

Va recomandam pentru o atmosfera placuta si o muzica deosebita pana se aduna toti invitatii un cvartet sau un cvintet care sa delecteze si sa dea o eleganta petrecerii . Pe parcursul evenimentului unii prefera mai mult muzica usoara, formula de band, altii folclorul formula de taraf. Este foarte greu sa gasesti o trupa care sa imbine foarte bine si LIVE 100%  partea de Band si cea de Taraf, iar ca sa aduci formatii diferite pentru fiecare gen te poate ajunge financiar prea mult, este mai greu cu organizarea tehnica si invitatii sunt obligati sa asculte un program intreg de muzica usoara chiar daca isi doresc dupa cateva melodii sa danseze flolclor (sau invers).

Noi va sfatuim sa cautati o formatie care sa abordeze mai multe genuri muzicale, investiti mai mult financiar intr-o singura formatie care poate face fata tuturor cerintelor si gusturilor invitatilor in materie de muzica. O formatie care canta Live 100%  reuseste astfel sa schimbe imediat melodiile atunci cand invitatii prefera alt gen muzical si nu depind de un playlist.  Din experienta noastra, dupa 12 ani de evenimente de toate genurile, nici un eveniment nu este la fel si o formatie trebuie sa se adapteze in acea seara in functie de public si de cerinte. Daca pot aborda mai multe genuri muzicale si au mai multe instrumente reusesc sa-i multumeasca pe toti.

Totodata formatia pe care o alegeti pentru evenimentul dumneavoastra trebuie sa aiba si un sistem audio(sunet)  calitativ pentru a garanta reusita unei petreceri deosebite.

 

Noi Nostalgy Taraf&Band  nu suntem o formatie obisnuita de nunta si prin studii muzicale de specialitate si cantand LIVE 100% avem capacitatea sa ne adaptam dintr-o formula de MUZICA CAFÉ CONCERT intr-o TRUPA DE COVER-uri si intr-un TARAF autentic, deoarece fiecare din membrii canta la doua intrumente, atat unul modern, cat si unul traditional: Voce, flaut, nai,ocarina, saxofon, vioara, orga, tambal, tobe, chitara bas, chitara armonie, backingvocal.

Cu un repertoriu divers si bine ales de la café concert, blues, disco, vals, tango, latino, rock’n roll, etno pana la cele mai iubite si cunoscute cantece ale folclorului romanesc, Nostalgy Taraf&Band isi adapteaza repertoriul in functie de public si de natura evenimentului

Pentru a compune si a asigura un  show muzical si  vizual complet, Nostalgy Taraf&Band este echipat cu un sistem de sunet digital si  profesional Nexo ,  o schela de lumini profesionala 6x3m  si o Cortina neagra cu leduri.

 

Succes in cautarea unei trupe pe gustul dumneavoastra!