Activitatea Formatiei Nostalgy la un eveniment.

Activitatea Formatiei Nostalgy la un eveniment.

Atunci cand avem o nunta sau orice fel de eveniment pregatirile trupei incep cu cel putin 4 ore inainte de a da startul petrecerii.

Montarea echipamentului tehnic, sonorizarea, schela si luminile trebuie sa asigure siguranta si calitatea sunetului pe tot parcursul evenimentului.

Testarea si probele de sunet se fac tot inainte de eveniment si trebuie sa ia sfarsit cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea lui.

Pe o muzica instrumentala de  CAFE CONCERT  ce da eleganta evenimentului si intr-o atmosfera de spectacol asteptam sosirea invitatilor , iar celor deja asezati la mese le oferim bucuria de a savura o muzica instrumentala de calitate.

Dand startul petrecerii oferim un show complet, interactiv, abordand pe parcursul serii mau multe genuri muzicale. De la muzica usoara: blues, disco, dance, latino, rock'n roll, muzica greceasca si coveruri internationale in formula de BAND pana la muzica traditionala romaneasca (folclor): hore, sarbe, batute, muzica etno, tiganeasca si lautareasca in formula de TARAF.

Pentru ca nu suntem o formatie de nunta obisnuita si prin studii muzicale de specialitate, avem capacitatea sa schimbam mai multe instrumente si sa adaptam repertoriul in functie de public sau de natura evenimentului.

E bine de stiut ca oferim suport muzical pe perioada pauzelor.

Formatia NOSTALGY TARAF&BAND are o experienta de 13 ani cu spectacole, concerte, nunti, botezuri si evenimente private, garantand astfel reusita oricarui eveniment.

Asiguram un adevarat show 100% LIVE cu instrumente deosebite: voce, flaut, ocarina, saxofon, nai, vioara, chitara bas, chitara armonie, tambal, tobe, percutie, orga si backing vocal; schimbare de costumatii, sunet profesional, schela de lumini profesionala si cortina cu leduri pentru fundal.

Ne puteti urmari si contacta pe:

Facebook:

https://www.facebook.com/nostalgyband/

Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UC08erYXIwnCmJBmvlfW0aOQ

Site-ul nostru oficial:

http://www.formatianostalgy.ro/

Nr. tel.: 0040740935985

            0040747319145

Email: formatianostalgy@yahoo.ro